E viva Espanja, Adios Uusikaupunki

Posted: 21 kesäkuun, 2012 in Uncategorized

Niin se viikko vierähti ja nyt ollaan matkalla.  Päästiin melkein aikataulussa matkaan, klo 12.00 kun ensin oli käyty ruokakaupoissa ja Pekka oli tehnyt vielä vähän töitä.

Gastiksi saimme Liisan. Tosi mukavaa, meitä on hyvä porukka ja auringonpaistekin  hellii meitä? Tosin bikinikeleistä ei vielä voi puhua, vaan päällä on kolme kerrosta vaatteita. Seilejä ei ole nostettu koko päivänä” kevyen tuulen takia, mutta se ei ole suuremmin haitannut, paitsi ehkä hieman kipparia :).

Matka on taittunut jo Degerbyhyn ja yöksi menemme Storogskäriin.

kommenttia
  1. Vesku Mattila sanoo:

    No niin matkanne alkaa mukavasti myötätuulella. Mutta seilejä ei tosiaan tänään näkynyt.Tutkalta tarkailin menoanne ja kyllä se AIS toimii, erittäin hyvä turva väline suurille kuin pienemmillekin vesille.Luonikast menoa vaan sitten etelän suuntaan odotan innolla uusia juttuja T Vesku Ma

  2. Seija Itäranta sanoo:

    Huomenia,Ystävät. Aurinkoista ja edelleen vähätuulista juhannusaattoa. Bikinikelit saavat odotella, mutta kun saapuvat, niin Pekalla on millä herkutella. Kaksi kaunotarta matkassaan. Ette sitten saa tähän mitään karttaa, jotsta voisi kulkuanne seurata?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s