Termini Imeresse-Palermo

Posted: 11 syyskuun, 2013 in Uncategorized

Maanantai 15.7.

Viimeinen purjehduspäivä ennen kotiin paluuta olikin viimein mukava purjehduspäivä. Pohjoistuuli nousi parhaimmillaan 5 m/s.

Kohti Palermoa

Iso otettiin alas hyvissä ennen satamaan, jotta ne saatiin viikattua siististi. Ilman ja veden lämpötilat olivat yli 30 astetta.

Marina Porto Aranella on Palermon pohjoisreunalla. Alustava kontakti marinaan oli saatu jo talvella Dusseldorfin venenäyttelyssä. Sähköpostivaihtojen jälkeen oli sovittu, että Schatzilla on paikka marinassa runsaan kuukauden ajan. Marinaan saavuttiin kuuden maissa ja pienen neuvottelun jälkeen marineron kanssa, hän ohjasi meidät toiseen pistolaituriin mereltä päin keula kohti marinan suuaukkoa.

Venepaikka Palermossa

Marina on rakennettu aivan viime aikoina kalasataman jatkoksi. Laiturit ja toimistot olivat uusia. Konttiin rakennettuja wc ja suihkutiloja vielä viimeisteltiin. Tilaa laitureissa oli runsaasti ja meidän lisäksi laitureissa oli vain pari muuta purjevenettä.

Marina Porto Aranella

Satamalahden toisella puolella olevan ravintolan musiikki oli häiritsevää, koska sitä jatkui yleensä kahteen asti yöllä. Ilmanvaihdon takia luukkuja on pidettävä auki, joten musiikki kuuluu voimakkaana sisälle asti paatissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s